reklama

Jágr si užíval v Las Vegas! Byl ale pod dohledem, Kopřivová se od něj nehnula na krok!

sdílejte tento článek

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
WhatsApp

sdílejte tento článek

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
WhatsApp

Legendární hokejista společně se svou novou přítelkyní trávil poslední dny a týdny v oblíbeném Las Vegas. Stačil mu ale strávený čas ve městě kasín na to, aby se dostatečně vyřádil?

Není žádným tajemstvím, že modelka VERONIKA KOPŘIVOVÁ (24) a hokejista JAROMÍR JÁGR (44) společně v poslední době tráví hodně času. Jarda totiž neměl na svoji křepelku během nabité sezóny v NHL tolik času a proto ji to nyní vynahrazuje. Poslední dobou se objevovali především v Las Vegas a to je město, ke kterému má zrovna floridský forvard hodně vřelý vztah.

Cestuje tam totiž skoro pravidelně během volna, které má během jednotlivými sezónami v NHL. Odpočinku měl navíc letos více, protože nereprezentoval na mistrovství světa. V Las Vegas velmi rád navštěvuje tamní kasína, ví se o něm totiž, že miluje adrenalin v podobě hazardních her. Verunku tak často nechával u hotelového bazénu ve společnosti kvalitních drinků. Nyní je ovšem čeká cesta domů zpátky na Floridu a asi další koupačky a opalovačky. Ti se teda mají…

Foto: sociální sítě

reklama

reklama
reklama
reklama