reklama

Djokovic neunesl porážku a sváděl ji na rozhodčího! Takhle se světová jednička chovat nemá!

sdílejte tento článek

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
WhatsApp

sdílejte tento článek

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
WhatsApp

Balkánské národy to nemají v hlavě úplně v pořádku, to se všeobecně ví. Ale NOVAK DJOKOVIČ (28) to regulérně nezvládl. Bristký tenista Andy Murray ho zničil ve dvou setech. Srb se ale vymlouval na rozhodčího.

Letos vyhrává jeden titul za druhým, neohroženě vede žebříček ATP. Ale někdy prostě i jemu rupnou nervy. Bylo to nejen únavou, ale i podrážděností. Jeho soupeř totiž hrál skvělý tenis a i takový mistr, jako je Novak, nenašel recept. Pozápasová tisková konference pak nebyla v přátelském duchu. Djokovič si vzal do parády hlavně hlavního sudího zápasu, ale také organizátory celého turnaje.

Vyčítal jim špatné načasování zápasů, které je podle něj k hráčům nespravedlivé. „Hlavní rozhodčí byl dneska v ráži. Asi chtěl ukázat svůj respekt na kurtu a to se mu povedlo. Já mu musím za jeho představení pogratulovat a zatleskat,“ ironicky komentoval výkon rozhodčího na umpiru. Srb si hodně stěžoval i na kvalitu dvorce. Podle jeho slov byl hrozný a během začátku zápasu si třikrát málem podvrhnul kotník. Právě za kurt je zodpovědný rozhodčí. „Ptal sem se rozhodčího, jestli je opravdu nutné čekat, až někdo zraní,“ komentovala světová jednička. Holt ne každý den je posvícení.

Foto: sociální sítě

reklama

reklama
reklama
reklama